Metal Magic Challenge V

Joined
15 Nov 2004
Messages
3,636
Location
Maastricht
LÄS NOGGRANT HELA INLÄGGET, TACK! 🤘

Det här är Metal Magic Challenge V (dvs fem), en återkommande tävling här på wrnu. Även den här gången skriver vi scenarion.

-Jag kommer att dela ut ETT album som samtliga får arbeta med, denna gång ett konceptalbum/Rock opera där de beskriver en dystopi, vilket också är temat för denna tävling.
Jag kommer dela ut albumet efter att vi har fått in 5st "ALL HAIL METAL´s", så ni har kanske ett tag på er att fundera kring dystopiska ting och bli deprimerade. ;)

-Bidragets namn skall ha en stark koppling till albumets namn, eller en låttitel, så att man kan hålla dem bredvid varandra och fatta kopplingen. Det går bra att översätta språk till Svenska, men man får skriva på Engelska om man så önskar. Använd gärna citat från låtar, tänk tex på WoD som gjorde detta väldigt ofta.

-Låtarnas titlar måste alla användas i bidraget på vilket sätt ni vill och i vilken form ni vill. Det går bra att översätta.

-Minst 5 A4 (Ökar sidantalet till fem av uppenbara skäl), och man får självfallet skriva på bägge sidor av A4 arket.

-Man får skriva så många bidrag man önskar.

-Tävlingen avslutas den 24:e October.

-Läs reglerna en gång till, för att se till att ni inte missat något, men det är rätt pang på rödbetan, så borde inte vara några konstigheter.

-En ny regel för denna gång är att ni INTE delar bidragen i tråden när ni är klara. Alla bidrag skickas direkt till mig, och jag delar dem med samtliga när tävligen är avslutad. Vi får se hur detta adderar till spänningen att inte kunna läsa något bidrag förens det hela är över. Ni får dock mer än gärna skriva att ni lämnat in ert bidrag för att pressa de andra.


----- Anmäl er genom att skriva ALL HAIL METAL nedan! 🤘 ------
 

TobiasEkwall

Swordsman
Joined
26 Aug 2007
Messages
700
Okej, jag är lite inne på Franz linje här( minus bakfyllan då), jag har redan massa grejer att skriva på... Men det hör brukar ju vara kul och manuskriva är ju en speciell skill man har..

Al hail metal!
 
Top