Så, min förra mat-tråd fick jag massor med hjälp i så jag chansar och drar igång en till!
Jag behöver lite olika tips.
1. Frukost och mellis. Ungdomar som har bråttom och slarvar med ätande, vad kan man ha hemma eller förbereda för att de skall få i sig något?
2. Mat i skåpet i skolan. Vad kan man ha där som klarar sig utan kylning och som fortfarande är hyfsat vettigt?
3. Lyxig mat som man äter lite mindre av så att säga. Har ni några bra tips på något man kan laga som ger den där känslan av att vara lyxigt och väldigt gott och gärna något som är lite "hantverksmässigt" i tillagningen. Tänk till exempel https://catarinakonig.elle.se/kott/steak-sandwish-med-picklad-silverlok-tryffelmajjo/ .
Jag behöver lite olika tips.
1. Frukost och mellis. Ungdomar som har bråttom och slarvar med ätande, vad kan man ha hemma eller förbereda för att de skall få i sig något?
2. Mat i skåpet i skolan. Vad kan man ha där som klarar sig utan kylning och som fortfarande är hyfsat vettigt?
3. Lyxig mat som man äter lite mindre av så att säga. Har ni några bra tips på något man kan laga som ger den där känslan av att vara lyxigt och väldigt gott och gärna något som är lite "hantverksmässigt" i tillagningen. Tänk till exempel https://catarinakonig.elle.se/kott/steak-sandwish-med-picklad-silverlok-tryffelmajjo/ .
Last edited: