Vad kallas Ringen arkitektoniskt?

Poromaa

Veteran
Joined
3 Jul 2016
Messages
100
Vad är det förresten för byggnad och vad är syftet med öppningen mellan våningarna? Är det meningen att mörkeralvernas furstar ska kunna stå och titta ner på sina slavar medan de slåss till döden för deras nöjes skull, eller är det ett sätt att snabbt ta sig mellan olika våningar på en rymdstation om den artificiella tyngdkraften slutar fungera?
Tusan, det där lät ju bra mycket häftigare än det jag hade i åtanke :unsure:

Men tackar som frågar: det rör sig om ett äventyr till Gammel-Mutant där den excentriska, pensionerade äventyraren Monnie Kyfer-Korss öppnat ett etablissemang där hon utan rim och reson projicerar forntida filmer över väggar, tak och golv. Tänkte att det vore trevligt med öppningar mellan våningarna för att bättra på röran genom att låta ljud, skuggor och bilder spilla över mellan planen. Och mer praktiskt ge möjlighet att spana efter fiender bland besökarna samt se om någon kan tänka sig störta dramatiskt mot sin död eller något liknande.
 

Caligo

Swashbuckler
Joined
3 Aug 2010
Messages
2,035
Location
Göteborg
Oculus skulle jag säga. Det kan ju även sägas vara ett atrium eftersom det släpper in ljus ovanifrån. Mezzanin är ju något mindre mellanplan vad jag förstått.
 

Theo

Hero
Joined
20 Nov 2017
Messages
1,036
Kan vi inte införa dödsstraff på att använda chatbotar som om de var sökmotorer?
 

JohanL

Champion
Joined
23 Jan 2021
Messages
7,195
Kan vi inte införa dödsstraff på att använda chatbotar som om de var sökmotorer?
Det är väl det de är bäst på? AI är kasst på mycket än så länge, men att sammanställa en sorts ytlig genomsnittsbild på en sådan frågeställning hör till vad de funkar bäst till.
 
Top