Idag har jag köpt...

Skarpskytten

Ödestyngd världsvandrare
Joined
18 May 2007
Messages
6,114
Location
Omfalos
Jag har köpt His Majesty the Worm, ett tredje vågens OSR-spel; byggt för att köra enligt modellen bas + megadungeon, men med en spelmotor som inte har något alls med DnD att göra.

Det betyder att jag har, som är med i @entomophobiac köpfritt-utmaning och bara får köpa tre rollspel i år nu har köpt två. Jag är lite sugen på att köpa Shadowdark. Och velar kring om jag ska köpa nya PHBn till DnD5. Får se om jag klarar målet.
 

luddwig

Lawful evil
Joined
30 Jan 2013
Messages
5,771
Inte just idag men på sistone har jag köpt acid western-rollspelet Frontier Scum samt efter katastrofen-rollspelet Ut mot skären. Dessa två inköp inräknade ligger jag på -12 spelprodukter hittills i år. Ut mot skären har jag bara hunnit bläddra lite i. Frontier Scum var intressant läsning men inget jag lär spela så det kommer jag nog att slussa vidare.
 

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,361
Location
Örebro

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,361
Location
Örebro
Fasen va ballt. Hade ingen aning om att det ens fanns. Så roligt att se. Är samtliga karaktärer från spelen representerade?
Jag har i princip bara spelat Street Fighter II till SNES, så jag vet att det finns mängder av karaktärer jag aldrig hört talas om än mindre spelat. Så jag googlade och från White Wolf-wikin så fick jag fram detta:

It includes statistics for all characters from Capcom's Street Fighter II and Super Street Fighter II, with information on their signature fighting styles to allow players to create their own characters using these special martial arts techniques. The exceptions are the Shadaloo-affiliated characters M. Bison (Dictator), Vega (Claw) and Sagat, all of whom would instead appear as Storyteller characters in the sourcebook Secrets of Shadaloo, along with their respective martial arts styles.
Det kom sammanlagt fem stycken böcker utöver regelboken.
 

DanielSchenström

Swashbuckler
Joined
10 Dec 2000
Messages
3,332
Location
Enköping
En ny utgåva av D&D är ju på väg och mina hyllor var överfyllda så via Ikea har 6x40 och 2x80 cm mer hyllutrymme införskaffats. De fyllda hyllorna med tomma utrymmen är för de rollspelsprylar som används för tillfället, lite Spelljammer och en massa 3.0 och 3.5-böcker. Det här är då nästan allt jag har i rollspelsväg, exkluderat figurer och romaner och egenproducerat material. Nyaste rollspelsgrejerna i den där hyllan är Strixhaven, Ravnica och Wildemount, från Gamemaniacs rea, och en Sword Coast Adventurer's Guide ligger på posten och väntar.
Tidigare hade jag också en del figur- och brädspels-grejer bland rollspelen men sånt har nu fått ett eget skåp och det är där rollspelstennfigurerna numer hänger.

 

DanielSchenström

Swashbuckler
Joined
10 Dec 2000
Messages
3,332
Location
Enköping
Sword Coast Adventurer's Guide har nu tagit sin plats i hyllan tillammans med Dungeon Tiles Reincarnated. Jag har en hel del kartor, plattor och liknande för rollspelsanvändande men jag har bara en kampanj där jag hyffsat konsekvent använt sånt. Skulle vara kul (och dyrt, och tidskrävande) att nån gång köra med hela kitet: stridsplaner/terräng, målade figurer och monster.
 

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,361
Location
Örebro
IMG_0098.jpeg

ny rollspelsloot trillade in idag och hann precis vänta det innan jag gick till jobbet.

Ett rätt oskadat exemplar av första utgåvan av Wraith the Oblivion (troligen det WoD-spel som jag har minst saker till).

Sedan två PoD-böcker (släpptes bara som det) med äventyr. Det ena är till allmänna Chronicles of Darkness, det andra till Vampire the Requiem. Äventyr är alltid trevliga!

…och så ett dice set till Werewolf the Forsaken med påse. Nu har jag bara kvar ett set av huvudspelet i nya World of Darkness (Mage the Awakening).
 
Top