Idag har jag köpt...

StradhLestat

Swordsman
Joined
8 Sep 2020
Messages
655
Location
Fruängen
Är inte det skönaste en riktig bok?
Tar väldigt mycket mer plats...... Sambons konstanta hot med "en in = en ut" kommer på skam här.
Samt rent läsmässigt märker jag inte skillnad på att läsa på papper eller e-ink (när man stänger av bakgrundsbelysningen helt)
 

rollspelspiraten

Swordsman
Joined
25 Oct 2013
Messages
408
Location
Kristianstad
Tar väldigt mycket mer plats...... Sambons konstanta hot med "en in = en ut" kommer på skam här.
Samt rent läsmässigt märker jag inte skillnad på att läsa på papper eller e-ink (när man stänger av bakgrundsbelysningen helt)
Men hur ont gör det egentligen att få en e-ink på pannan i jämförelse med en pocketbok? 😁
 

Hans E Magnusson

CAPS LOCK
Joined
18 Jun 2008
Messages
2,419
Location
Umeå
Emperors Choice som äger Arduin hade en kickstarter Arduin Fantasy Map Art Collection, via @Kickstarter https://www.kickstarter.com/project...-map-art-collection?ref=android_project_share som jag såklart ville stötta, men kände att det blev lite väl dyrt, särskilt frakten, och beklagade mig lite i Arduin facebookgruppen över att jag skulle missa den. Kickstartern gick bra och idag fick jag hem hela jäkla kickstartern, helt gratis :) trevligt måste jag säga.
 

DanielSchenström

Swashbuckler
Joined
10 Dec 2000
Messages
3,343
Location
Enköping
Fick också hem D&D 2024 igår och har snabbskummat igenom den. Jag uppskattar integrationen av kända AD&D och D&D-figurer i bilder här och var, jag gillar att art och kultur/bakgrund inte längre är ett paket, att det finns med lite monster i väntan på Monster Manual och jag tror att en hel del kommer uppskatta de många spelexemplen som finns och för dem som gillade 5E, att det fortfarande i princip är samma spel.

Jag hade föredragit om man gått tillbaks till att vara mer detaljerat som 3:an, känner att goliath som nu grundart inte egentligen tillför något men vi får se om spelarna gillar den. Jag kommer köra en kampanj i det i alla fall så jag får en känsla för hur det är att spela, men jag tror att det blir som vanliga 5E för mig att jag köper nya kampanjvärldsböcker när de kommer men struntar i tilläggsregler och äventyr
 

McKatla

Utan titel
Joined
2 Aug 2010
Messages
1,101
Idag köpte jag Expert Partisan, det spel jag sett mest fram mot i år. Har börjat läsa, och gillar vad jag ser, även om brp-regler inte riktigt är min kopp med te – men de tar inte stor plats i boken, och går lätt att byta ut mot något mer minimalistiskt, på gränsen till friformigt. Men bakgrunden, insattheten hos författaren, tonen – allt detta är bra – riktigt bra!
 

chaosweaver

Veteran
Joined
5 Feb 2001
Messages
41
Location
Högdalen (Stockholm)
Efter bläddring och läsning i den fysiska ”Ikonernas Nåd”-trilogin växte ett behov av att ha materialet även i PDF-format. Detta löstes nu på morgonkvisten medelst löning och en räd på drivethrurpg.

(Slog även till på de enda två böcker till ”The Expanse”-rollspelet som jag varit intresserad av: ”Ships of the Expanse” och ”Sol System”. Fortfarande högst osäker på om jag ska backa backerkit-kampanjen till rollspelet som nu är igång…)

[Edit: Jag struntar i att backa Expanse. Hittade den svenska grundlådan till Coriolis och ”Den sista najaden” i nära nyskick för en rimlig penning. Min slitna kopia av Coriolis får fortsätta att vara blädder-ex…]
 
Last edited:

P.eLL.e

MÖRK BORG Barkhäxan
Joined
30 Dec 2015
Messages
527
Jag slår till på specialomslaget (alternative cover).
View attachment 19576
Update: Jag valde att inte hämta ut boken (475 kr på Dragon’s Lair), eftersom jag efter lite kontemplerande kom fram till att jag aldrig kommer att spela det (eller åtminstone spelleda).

+ att illustrationerna i inlagan enligt min smak inte heller berättigar ägande av den anledningen.
 

StradhLestat

Swordsman
Joined
8 Sep 2020
Messages
655
Location
Fruängen
Har alltid funderat på en större, vad hitta du denna och vad kostade den?
Det där är denna https://www.webhallen.com/se/product/372921-BOOX-10-3-Note-Air3-C-4GB-64GB
Fast när jag köpte den hade de ytterliggare rea och den kostade "bara" 5889kr... Ursprungligen låg den på 9990 när den släpptes (och jag hade väntat typ 2 år på en "stor" kaleido 3 panel, men 10kkr var mer än vad det smakade då...)
EDIT: Samt att jag ville ha från en svensk återförsäljare, så att det faller under svenska konsumentköplagen
 

Rangertheman

Myrmidon
Joined
15 Dec 2015
Messages
3,517
Köpte Fantasy AGE Cthulhu Mythos idag. Utmärkt att kombinera fantasy och Lovecraft 🙂

Fick hem Expert Partisan häromdagen men det var köpt/förbeställd tidigare.
 
Top