Tradera har slagit ihop de gamla kategorierna till numera enbart "Rollspel" och "Target Games" idag

Christoffer

It's all pig.
Joined
18 Mar 2008
Messages
4,217
Location
Umeå
Alltså, jävla rollspelare, ni ska fan inte gnälla! Vi som jagar krigsspel får hålla koll på kategorin Vuxenspel och strategi, man får med andra ord både Kama sutra-spel och feta hex n counter dängor om östfronten eller spel med 2000 pappbrickor om amerikanska inbördeskriget och och förspelsspel-par-bdsm-sex-inspiration på samma gång! Inget fel på något av sysslorna såklart och dömmer ingen, men i mitt huvud sorterar jag dem i rätt olika kategorier för olika tidpunkter och olika sällskap.
 

luddwig

Lawful evil
Joined
30 Jan 2013
Messages
5,781
Jag har ett återuppväckt intresse för Nintendo 8-bit. I samband med det har jag konstaterat att Traderas kategorisering avseende tv-spel fungerar mycket bra. Kategoriseringen av rollspel och hur den följs är rent usel i jämförelse.
 

Christoffer

It's all pig.
Joined
18 Mar 2008
Messages
4,217
Location
Umeå
Vilken skulle den optimala kategoriseringen vara då? Förutom bra spel/skitspel? Lite som att spel på svenska, spel på andra språk än svenska kanske skulle räcka rätt långt?

Blev ju också total katastrof att de tog bort underkategorin för figurspel som rörde annat än GW! Helt plötsligt blev det hopplöst svårt att se om ngt roligt litet letade sig ut där som inte var space marines.
 

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
6,897
Jag har verkligen 0 stake i det här (men gillar kategorier).

Vad sägs om:
1. Klassiska Svenska Rollspel
2. Övriga Rollspel
 
Top