Varulv [Anmälan] - Mäster Ulv 6

Vimes

Spenderar tid på Casino Svensk
Joined
15 Jun 2000
Messages
11,842


Nu är det dags för årets varulvsspelshändelse.
Mäster Ulv 6!

Första rundan startar om en knappt en månad, 21:a oktober!

Vad är Mäster Ulv?
Mäster Ulv är ett traditionellt varulvsspel med ett spännande “speluppläggspussel” i centrum. Konceptet bygger på att en spelare slumpas att vara Mäster Ulv innan spelet börjar. Denne gör sedan ett setupdrag, där spelets roller och deras egenskaper väljs från en balanserad meny.

Detta är den sjätte upplagan av Mäster Ulv. Byn har haft det tufft mot ulvarna, och blev rejält uppsnurrad i senaste partiet. Just nu står det 4 - 1 till ulvarna!

Hur kommer denna omgång vara?
Upplägget kommer vara likt föregående spel, men med några balansjusteringar. Det jag har med mig från förra partiet är att siandet blir mer viktigt för byn i ett parti med många deltagare, så det kommer vara mer kostsamt för Mäster Ulv att försvaga siandet. Den största ändringen kommer dock vara att jag kommer skruva rejält på tempot på informationen om vad Mäster Ulv valt - med målet att byn mot slutet av spelet i princip ska ha hela bilden.

Borde jag anmäla mig?
Ja.

Oavsett om du är en gammal återvändare eller aldrig testat att spela med oss tidigare är det här ett toppenspel att anmäla sig till. Konceptet är tydligt och lätt att begripa, samtidigt som det erbjuder ett “speluppläggspussel” - vilket har blivit en självklar del av varulvsspelsgenren på Rollspel.nu. Ska du bara vara med på ett varulvsspel i år är detta spelet du ska anmäla dig till!

Planering
Jag räknar med att få minst 9 spelare till spelet. Men ju fler, desto bättre. Jag kommer stänga anmälan någon gång efter 14:e oktober. Fredagen den 18:e oktober slumpas Mäster Ulv, som sedan har helgen på sig att göra sitt setupdrag. Spelstart måndag 21:a oktober. Första rundan avslutas på tisdagskvällen. Rundornas längd kommer blir 24 h i R2 eller R3, beroende på spelarantal.
 
Top