DoD Oasen i Montarkun

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
6,922
Längst inne i den vindlande labyrint som täcker piratön Montarkun ligger Mulkhanes oas. Det finns inte ett uslare vattenhål för äventyrare, korsarer och lycksökare runt hela Kopparhavet! Oasen är den perfekta tavernan för den som vill snappa upp rykten, anlitas för farliga uppdrag eller rekrytera besättning. Otaliga är de hjältar och legender som njutit av oasens blaskiga vin och torra daddlar, och innergården pryds av banér, galjonsfigurer och andra klenoder plundrade från fartyg, tempel och skattkammare från hela Ereb Altor.
Oasens myller av äventyrare, tjuvar och falskspelare, kärleksfullt illustrerade av Emil Gradén

Montarkun och Mulkhanes Oas beskrivs i Ereb Altor: Kopparhavet. I betan till Hjältar från Kopparhavet hittar ni redan stöd för hur Montarkun kan användas som en bas och startpunkt för rollpersonerna och deras äventyr runt Kopparhavet. I Kopparhavskrönikan kommer stöd till spelledaren för att skapa äventyr som kan börja på Oasen och leda rollpersonerna runt Andragosshavet, Kopparhavet och hela Ereb Altor.
 

Mogger

Hipsteranka
Joined
12 Nov 2001
Messages
17,884
Location
Ereb Altor
Edit: Jag känner igen en av minotaurerna i bakgrunden på fiskbössan, men kan inte namnet.
Det är @afUttermark s Molok, som dels var hans RP men även exempel-RP och en av de återkommande personerna i både KH och EA. I vår kampanj besökte han givetvis Montarkun där han och hans kumpaner lyckades göra sig ovänner med ankpiraterna De plockade. En intensiv duell utspelade sig på kajen innan våra vänner lyckades fly med felucken Lotans bete (som de också hade stulit från De plockade).
molok.ny.png
 
Last edited:
Top