jaha, om det bara är det som är kravet så är all mat i hela Kina snabbmat...anth;n49271 said:Det går alldeles utmärkt att beställa och ta med sig från Texas Longhorn. Och det tar inte längre tid än hos ett Sibyllakök.
ja, jag har ätit på en restaurang med en michelinstjärna, som arguably var snabbmat i den vidare bemärkelsen. För den här trådens syften behövs en smalare definition av snabbmat.Arfert;n49285 said:Om man bakar ihop snabbmat med det creddigare street food så finns det ju hur mycket bra mat som helst. Brittisk Fish & Chips. Crepes. Hur mycket som helst från asien... Senast testade jag Cubanos.... sjukt goda kubanska fläskmackor.
Kanske skiljer det sig mellan olika Frasses? Den i Hudiksvall håller jag nästan lika högt som Sibylla.Ond bråd död;n49275 said:6 Frasses (Den smakar helt enkelt så illa att jag aldrig skulle käka där igen)
Ja, vad fan ÄR det för kött man äter i en svensk kebab? Ett tvärsnitt av en självdöd tax?Kärlekscraft;n49248 said:Det kan bli svårt, samma kebab serveras överallt i hela Sverige. Så man får bege sig utomlands likt när man vill äta på KFC(inte så länge till) och Wendy's.
Hah! Själv så gör jag helt tvärtom. Bort med salami och skinka. Mer sallad åt folket!krank;n49260 said:Subway brukar funka och en halv räcker utmärkt för att jag ska bli mätt. Jag brukar välja bort alla grönsaker, då blir det gott även där =)
//Krank, salladshataren
Kebabdjuret, såklart? Kebabus prigimenius.obak;n49312 said:Ja, vad fan ÄR det för kött man äter i en svensk kebab? Ett tvärsnitt av en självdöd tax?
Staffanvarenstalledräng: Vad är det som är speciellt med Barks Korvkiosk jämfört med andra Sibylla-hak?Staffan;n49367 said:Kanske är en stor portion nostalgi, men den bästa burgaren finns på Sibylla. Eller rättare sagt, ett specifikt Sibylla-hak: Barks Korvkiosk i Växjö.
Kända för sin slogan: "Vill du bli riktigt stor och stark, köp då din korv hos Barks."
Enligt bestämda påståenden från vänner som bott i Bryssel i ett flertal år, finns det ett av deras pommes-hak (tänk typ valfri Sibylla-kiosk, specialiserad på frites) som fått en stjärna i Guide Michelin. (Möjligen blivit av med den igen, källorna växlar...)Ymir;n49290 said:ja, jag har ätit på en restaurang med en michelinstjärna, som arguably var snabbmat i den vidare bemärkelsen. För den här trådens syften behövs en smalare definition av snabbmat.
Men alltså, nu pratar vi snabbmat. Visst, cigaretter förkortar livet, diamanter är värda sin vikt i blod, vapen dödar osv. osv. Det vet alla.Ymir;n49292 said:aka världens ondaste företag efter [halva Dow Jones-index].
Handlar det om Moules Frites? Musslor med pommes frites. Som är Belgiens nationalrätt. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/Moules_Frites.jpg Dom är rätt fräna med sina freedom fries där, finns massor. Tror det finns en koppling mellan britternas fish n' chips, länderna ligger ju så nära. Belgarna är också duktiga med wåfflor. http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/belgian-waffles-kim-kenley.jpgSapient;n49378 said:Men alltså, nu pratar vi snabbmat. Visst, cigaretter förkortar livet, diamanter är värda sin vikt i blod, vapen dödar osv. osv. Det vet alla.
Men snabbmat alltså. Det är väldigt mycket bra karma redan där. Ett snabbmatställe som serverar valfritt utrotningshotat djur (fångat av barnarbetare, skeppat till Sweden i oljeslukande båtar, inlindat i asbest osv osv), friterat, på en pinne, går karmatiskt plus om de antingen är billiga eller har okej service. Det räcker så.
Om de är både billiga och har bra service? Äsch, ingen människa saknar den arten i alla fall.