Nekromanti Ejderns kaviar!

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
7,062
Som vi alla vet är detta goda samt nyttiga klet själva grunden i en hälsosam livsstil. Den här tråden är till för att hylla Ejderns kaviar, och byta tips och ideer för olika sätt att inmundiga fiskäggens ambrosia:

Hur föredrar ni ER Ejderns kaviar? Rökt? Orökt? På knäckebröd eller på rågbröd? Med ägg eller rent av kokt potatis?

P.s. Hövlig ton, tack. Det här är en tråd som är till för att fira Ejderns kaviar, inte angripa jordnotssmör.
 

anth

Vetefan
Joined
24 Feb 2003
Messages
10,271
Location
Fjollträsk
Etepete said:
Som vi alla vet är detta goda samt nyttiga klet själva grunden i en hälsosam livsstil. Den här tråden är till för att hylla Ejderns kaviar, och byta tips och ideer för olika sätt att inmundiga fiskäggens ambrosia:

Hur föredrar ni ER Ejderns kaviar? Rökt? Orökt? På knäckebröd eller på rågbröd? Med ägg eller rent av kokt potatis?

P.s. Hövlig ton, tack. Det här är en tråd som är till för att fira Ejderns kaviar, inte angripa jordnotssmör.
Först tänkte jag svara "vem bryr sig om Ejderns när det finns Drott-kaviar" - men så kom jag på att Drott-kaviar ÄR Ejderns. :gremsmile:
 

Ymir

Liten kantbaron
Joined
18 May 2000
Messages
11,292
Location
Malmö/Lund Metropolitan Axis
Jag vill mest mjölka lite sympati, jag har inte fått äta kaviar på ett och ett halvt år, och utöver gräddfil, bearnaisesås och kebabpizza står Ejderns smörgåskaviar högst på min lista på mat jag just nu skulle överväga att mörda en barnfamilj för... :gremwhistle:
 

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
7,062
Ymir said:
Jag vill mest mjölka lite sympati, jag har inte fått äta kaviar på ett och ett halvt år, och utöver gräddfil, bearnaisesås och kebabpizza står Ejderns smörgåskaviar högst på min lista på mat jag just nu skulle överväga att mörda en barnfamilj för... :gremwhistle:
Expatsjuka? Jag bor i Skottland och ar ocksa helt avskuren fran svensk matkultur. Men det enda jag egentligen saknar ar lakrits och sill.

Ja, och sa Ejderns kaviar forstas.
 

Ymir

Liten kantbaron
Joined
18 May 2000
Messages
11,292
Location
Malmö/Lund Metropolitan Axis
Men i Skottland existerar saker som bröd, ost, grädde, smör, såser, korv och ugnar...

det enda bröd du nånsin kan få i Kina som inte suger eller är megadyrt är olika typer av naan-bröd, och det är väl fine, men sen kommer saknaden efter någon som helst form av pålägg som inte är sylt eller jordnötssmör..

och då har vi inte börjat prata om lusten efter någon som helst form av mejeriprodukter som inte är sockrade och innehåller gelatin gjort från återvunnet skoläder... :gremfrown:
 

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
7,062
Ymir said:
Men i Skottland existerar saker som bröd, ost, grädde, smör, såser, korv och ugnar...

det enda bröd du nånsin kan få i Kina som inte suger eller är megadyrt är olika typer av naan-bröd, och det är väl fine, men sen kommer saknaden efter någon som helst form av pålägg som inte är sylt eller jordnötssmör..

och då har vi inte börjat prata om lusten efter någon som helst form av mejeriprodukter som inte är sockrade och innehåller gelatin gjort från återvunnet skoläder... :gremfrown:
Ja, jag böjer mig. Vi har ju till och med rotmos, pölsa och blodpudding här.
 
Top