Nekromanti Frilansillustratör eller skam den som ger sig

Eva Florén

Swashbuckler
Joined
22 May 2000
Messages
2,107
Location
Smara - Stockholms län (7,5 km Edsbro, 20 km Knutb
Hej

Mitt namn är Eva Florén och jag undrar om ni är intresserade av mig som frilansillustratör. Jag har gjort några få illustrationer till Krister Sundelins Västmark 3 (ett antal bestar se mer om V3 på http://www.foxtail.nu/vstmrk.html ), och ett par till Roslagen Runt. Under denna sommar är jag till ert förfogande då jag avslutar en textillärarutbildning denna vår och till hösten kommer jag att gå en utbildning i bild för att vidga mina lärarkapaciteter.

Jag arbetar i en rad olika tekniker, allt från blyerts till akvarell och akryl. Är inte så duktig på att bearbeta bilder i datorn, har inte arbetat så mycket med det även om jag har en kort utbildning i Photoshop.

De få bilder av min hand som finns på nätet:
http://forum.rollspel.nu/files/5-7135-stridsh%E4st.GIF
http://forum.rollspel.nu/files/5-7134-storklivare.GIF
http://forum.rollspel.nu/files/248976-efterat.jpg
http://forum.rollspel.nu/files/248749-bakom.jpg
http://www.rollspel.com/western/noveller/colten.jpg
http://elfwood.lysator.liu.se/loth/e/v/evafloren/evafloren.html

Mvh
Eva Florén
_______________________________
Eva Florén 0175-933 34
Smara 3249 070-40 300 12
760 31 EDSBRO
 

Vitulv

Årets spelledare 2011 och 2013
Joined
23 Dec 2000
Messages
7,014
Hej Eva!

Fina bilder. Om du letar efter jobb som ger betalning i annan form av ära så blir det nog svårt att ragga kunder här på wrnu. De flesta här jobbar ju med rollspelsmakande på amatörnivå och sprider sina verk gratis på nätet. Om du däremot är intresserad av att teckna åt folk för skojs skull och för att du tycker det är kul att se ditt namn och dina bilder i produkter som sprids på nätet så har du hittat rätt. Själv letar jag efter någon som kan illustrera mitt äventyr till DoD6. Äventyret kommer att vara helt gratis när det är klart och jag kommer därför inte att betala ut någon annan ersättning än credits i förordet.
Jag tecknar själv då och då men känner att det vore roligare ju fler som är delaktiga i skapandet av detta äventyr.

Givetvis är det fritt fram för fler illustratörer att haka på. HÄR! hgittar ni mina egna bilder förresten. Har visst inte uppdaterat mitt elfwood-galleri på några år. :gremblush:
 

Morgoth

Swashbuckler
Joined
2 Apr 2001
Messages
2,450
Location
Uddevalla, Västra Götaland
Jovisst.

...om det är gratisarbete det gäller så är jag så gott som definitivt intresserad när Fagins Hand (hemsidan tämligen inaktuell, se även här) börjar få ordentlig form (och det är på god väg att hända).

Nåja, du kan ju kolla om det är något du är intresserad av att teckna till, för du ritar jättesnyggt. Hjälp från alla med konstnärstalang uppskattas förresten (min egen talang sträcker sig ungefär bara såhär långt).

Mogge
 

Eva Florén

Swashbuckler
Joined
22 May 2000
Messages
2,107
Location
Smara - Stockholms län (7,5 km Edsbro, 20 km Knutb
Re: Jovisst.

... hm tid är pengar om vi ska hårddra det. Det är på samma sätt över hela världen, men framförallt rör det sig om överlevnad. Visst kan jag teckna gratis och göra alla utom mig själv glada... men jag lever inte av luft och ekonomin är körd i botten ändå....

Men något provexempel kanske jag kan ställa upp med när jag känner för det. För ögonblicket borde jag inte ens skriva det här inlägget eftersom jag ska på opposition/ventilering på tisdag och har fyra examensarbeten kvar att läsa... PUh *svettas* Om en vecka så har jag tiden för mig själv, jag återkommer då... om du kan tänka dig att vänta. =)

mvh
 

Illern

koppariller
Joined
22 May 2000
Messages
2,068
Location
Linköping
Tja, jag skulle gärna ha en hel hög med illustrationer till Terra Draconis (Villae Mustela) så om du inte bangar för antiken (mestadels romare) och inte tar allt för mycket pengar för din tid så kanske...
 

Eva Florén

Swashbuckler
Joined
22 May 2000
Messages
2,107
Location
Smara - Stockholms län (7,5 km Edsbro, 20 km Knutb
Hm, antiken... känns redigt gammalt. =)
Jag bangar inte för något utom ont med tid. =) Har du redigt bråttom med bilder får du vänta en vecka i alla fall. Därefter har jag min tid att distribuerar nästan som jag vill.

Men var medveten om att jag måste läsa in mig, jag kan inte de där gamla goda gudomarna och än mindre ditt spel även om jag gillar din idee till max.

Vad det gäller betalningen så diskuterar vi det i enrum ok? :gremwink:
 

Mystiska Mannen

Veteran
Joined
3 Jun 2003
Messages
15
Påminner om ...

Dina illustrationer påminer om de illustrationer som återfinns i mutant 2 ...

I övrigt önskar jag lycka till!
 

Eva Florén

Swashbuckler
Joined
22 May 2000
Messages
2,107
Location
Smara - Stockholms län (7,5 km Edsbro, 20 km Knutb
Re: Påminner om ...

*funderar* *gräver fram sagda spel*
Pratar vi om stilen eller om varelserna? Eller pratar vi tom om det nyanyamutant? Bara nyfiken...

Det gamla Mutant 2 ser ju faktiskt lite gulligt ut... hm.... kanske illustrera mera... hm.... vilka var det som gör nyanyamutant?

=)
 
Top