Kycklingsallad en la casa de Arvidos!
Här är en fräsch rätt jag rörde ihop igår när jag kände för något lättsmält!
Du behöver:
<ul type="square">
[*]En kyckling, typ. Jag tog fyra kycklingklubbor, men lite mer hade inte skadat.
[*]Två tomater.
[*]Två röda lökar.
[*]Tre champinjoner.
[*]Ett gäng rädisor
[*]Sallat
[*]Dressing, och då ska det vara såndär genomskinlig dressing! (Antar att olja + vinäger också funkar)
[*]Den hemliga ingrediensen: Honung!
[/list]
Stoppa kycklingen i ugnen, 250 grader. Är klar om sisådär 20 minuter. Hacka tomaterna, lökarna, rädisorna och champinjonerna. Riv sallaten. Blanda ner allt i en skål.
När kycklingen är klar, skär den i bitar och häll ner i skålen. Häll på dressing. (Jag använde Felix italiensk dressing, vilket passade bra ihop med honungen) Häll på honung, två och en halv matsked borde vara lagom, jag smakade av för att avgöra. Rör om.
Slutligen kan du krydda med salladskrydda, (piffar upp all sallad) örtsalt, och om du är lika galen som jag: Kanel!
Mmmm! That's GOOD salad!