Idag har jag köpt...

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,361
Location
Örebro
138C3CAE-A1BC-46FF-AE98-087ED131681E.jpeg
Veckans rollspelsloot!

Några World of Darkness-böcker från utlandet. Changelings starterkit var lustigt nog det dyraste av alla (med tanke på frakten var dyrare än häftet 😜), men det var en av få saker som jag saknade och som inte poppar upp så ofta. Samma med Dark Ages-spelledarskärmen - som jag köpte tillsammans med Hunters Hunted II i limiterad gåva. Kom över dem för under femhundralappen så väldigt nöjd med det. Geist vann jag billigt på en auktion och säljaren gav mig en preview på vad han skulle lägga ut inom kort och undrade om jag saknade något mer så då passade jag på att plocka upp Reign of the Exarch till Mage: The Awakening. Slutligen så hade jag turen att snappa åt mig Player’s guide 1st edition till Vampire: The Masquerade, även den billigt. Lustigt nog hade jag aldrig sett den tidigare, så det blev en ny bekantskap för mig.

Sedan plockade jag upp några WoD-böcker från inom de svenska gränserna. Kompletta samlingen av Vampire: Victorian Age och ett par Werewolf-böcker från @IcarusDream också. Sedan fick roman-sektionen en stor påfyllning tack vare min vän Regina. ❤

Utöver det plockade jag upp Kartpaket 1 till Magnamund från Åskfågeln då jag såg det i den lokala butiken Lindhska Bokhandeln - alltid roligt att kunna göra inköp där. Man ska stödja det lokala! Slutligen var det ett Traderaköp: Grymkäfts fällor. Jag hade den som ung, men måste ha sålt av den för att komplettera DoD-samlingen. Kul att ha den tillbaka - om än inte lika kul för mina spelare.

Nu har jag att göra att sortera om hyllorna igen. 😅
 

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,361
Location
Örebro
IMG_7560.jpegVeckans leverans. Nu börjar luckorna i Dark Ages-samlingen att tätas igen. Det blir färre och färre luckor i samlingen.
 

Rymdhamster

ɹǝʇsɯɐɥpɯʎɹ
Joined
11 Oct 2009
Messages
12,469
Location
Ludvika
Den här helgen har jag konpleterat min Coriolissamling med allt jag saknar(tror jag).

Tack ligan för en mycket teevlig rabatt!

Det är synd att Gamla Coriolis nu fimpas, men det är också lite skönt eftersom ligans vision och min vision gått åt väldigt olika håll.

Hoppas på att det kommer fortsätta finnas en blomstrande tredjepartsmarknad, och att folk fortsättet driva settingen mer i den gamla linjen.
 

Fnord

Veteran
Joined
14 Sep 2010
Messages
153
Då så har jag återigen allt till Mutant: År Noll (utöver någon spelkortsmodul som jag inte bryr mig om) och även allt till Alien. Trevlig rea på de här sakerna, utöver Building Better Worlds, som jag helt enkelt unnade mig för att jag tycker att Alien rollspelet är riktigt bra.

IMG_20240629_150637.jpg
 

verec

Warrior
Joined
12 Jun 2021
Messages
202
Location
Göteborg
Då har du något att göra närmaste 5 åren.
Alienkampanjen ser man fram emot att ta tag i (på sikt), Blade Runner för att en spelare är sugen på att köra något i den världen, samt Twilight 2000 eftersom jag blev väldigt inspirerad av Moggers krönikor och att innehållet i boxen är helt maxat. Men ja, 5 år är nog inte omöjligt haha
 

Organ

Out of time, out of mind
Joined
6 Jun 2001
Messages
5,595
Location
En mälarö
Även jag slog till på Fria Ligans rea och utökade min Alien-samling. Sedan tidigare hade jag bara Starter Setet men numera är även själva regelboken och cinematic-scenarierna Destroyer of Worlds och Heart of Darkness införlivade i samlingen. :cool:
 

Magnus L

Hero
Joined
25 Dec 2000
Messages
1,046
Location
Göteborg
Idag fick jag äntligen tummen ur och köpte Kopparhavets hjältar samt Sirenens klagan. Inte fått hem böckerna ännu och har väl tyvärr ingen förhoppning om att de ska hamna på min spelgrupps priolista men det blir trevlig semesterläsning 😀
 

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,361
Location
Örebro
VtMSpecialEdition.jpg

Några special editions trillade ned i brevlådan. Säljaren ville inte sälja utanför UK, så blev lite omvägar via bulvaner innan de hittade fram till Sverige. Det är mindre än en handfull böcker kvar nu till komplett Vampire: The Masquerade.

Och så några pins också. Tyvärr hade Malkavian-pinsen gått sönder pga. säljaren packat paketet dåligt. :( Går kanske att rädda med lite rejält lim. Håller tummarna.
 

Rangertheman

Swashbuckler
Joined
15 Dec 2015
Messages
3,447
Jag, av alla personer, har köpt på mig en massa FLDoD-prylar. Det mesta beställde jag samtidigt som jag förbeställde Ärans väg, så dröjer innan de sakerna kommer. Men Monsterboken och tillhörande pappfigurer köpte jag på Spel & Sånt.
 
Last edited:

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,361
Location
Örebro
459C9D9C-F01A-430F-8AA3-CDBBE631C2AB.jpeg

Nu var det ett tag sen sist, men idag kom en ny leverans från min amerikanska langare.

Innocents-boken är jag aktivt intresserad av att läsa. Monte Cook-boken bläddrade jag i på ett gammalt GothCon och tyckte den var bisarr, så den är jag nyfiken på. Vampire Player’s guide är en av de sista Vampire-böckerna jag saknar från version 1-3.
 
Top