Idag har jag köpt...

Fnord

Veteran
Joined
14 Sep 2010
Messages
160
Alphaspels rea var rätt bra den här månaden. Dune rollspelet är något jag funderat på att köpa ett tag och nu så var Harkonen Special Edition förvånandsvärt billig. Klingon verisonen av Star Trek rollspelet (special edition) var även den fasligt billig. Fallout var ett Tradera köp och det var inte någon annan som försökte buda på den.

IMG_20240928_122308.jpg
 

DanielSchenström

Swashbuckler
Joined
10 Dec 2000
Messages
3,343
Location
Enköping
Införkaffade Vikings Campaign Sourcebook till AD&D 2nd ed. Har tänkt att spela genom den och de andra Historical Reference-böckerna i en kampanj där rollpersonerna är odödliga och får uppleva dessa tidsperioder. Har en bok kvar dock. Tänkt att vara nästnästa D&D/AD&D-kampanj. En bok kvar att köpa dock innan jag kan börja planera på allvar.
 

StradhLestat

Swordsman
Joined
8 Sep 2020
Messages
655
Location
Fruängen
Inte köpt idag, men idag har jag dem i min ägo.
1727875956028.png
Likt en sann PiratAnka, så överföll jag leveransen till distrubitionscentralen (alphaspel) för kickstartern och pillade ut mitt ex i förtid.....
Eller så kom Andreas förbi med den på vägen...välj själva vilken version som tilltalar ;)
 

Rangertheman

Myrmidon
Joined
15 Dec 2015
Messages
3,517
Backade Broken Empires idag. Får se om jag behåller min pledge hela vägen i mål. Det verkar bli ett grymt bra spel, men jag har redan fler spel än jag hinner med...
 

Bolongo

Herr Doktor
Joined
6 Apr 2013
Messages
4,254
Location
Göteborg
Har backat det nya supplementet till CAPERS, inklusive grundboken och alla de andra supplementen.
Jag har tidigare inte varit så intresserad av spelet eftersom dess 20-talssetting inte intresserat mig nämnvärt. Det var först IOM denna KS-kampanj som jag upptäckte att de har expansioner för flera alternativa settings som faller mig mycket mer i smaken. Så då fick det bli en splurge...
 

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,380
Location
Örebro
Veckan som gick innebar lite nyinköp.

01.jpg

Utlandsleverans innebar en bok till Wraith och en till Werewolf. Wraith-boken är en eftersökt ännu och ger konkreta råd till hur spelet ska spelas, medan Werewolf-boken ger råd och tips till att hantera vrulvarnas fiende. Den sistnämnda åker direkt in i kampanjen jag spelleder just nu.

02.jpg
Beyond the Mountains of Madness är en sådan kampanj som jag drägglat över sedan 90-talet att få lägga vantarna på. Nu blev det äntligen så - tillsammans med lite extramaterial. Ska bli så oerhört spännande att dyka ned i den. Funderar att köra en kampanj där jag anvönder svenska rollpersoner så Call of Cthulhu Sverige kan användas som grund för kampanjen.

03.jpg

Sedan jag var på konvent i helgen här i Örebro. Det var ett litet mysigt konvent som fått namnet Örkkon. Där träffade jag @ceruleanfive och köpte hans spel Heroes of Cerulea, och passade även på att köpa det nya rollspelet Norrsken (som är lokalproducerat!). Så en rätt loottung vecka.
 

Badmojo

Old’s cool
Joined
21 Sep 2011
Messages
2,330
Location
Marjura
Idag köpte jag Expert Partisan, det spel jag sett mest fram mot i år. Har börjat läsa, och gillar vad jag ser, även om brp-regler inte riktigt är min kopp med te – men de tar inte stor plats i boken, och går lätt att byta ut mot något mer minimalistiskt, på gränsen till friformigt. Men bakgrunden, insattheten hos författaren, tonen – allt detta är bra – riktigt bra!
Partisan är riktigt välskrivet. Det blev ett köp här också.
OT men jag skulle köra en moddad WEGs Ghostbustersmotor som regelverk för Partisan. De 4 grundegenskaperna behålls, Stål, Spänst etc och ges 2-4 D6 i värde (sätt ut 10 D6), sen välj tre av de färdigheter som finns, Brandman, Tecknare etc, de ger en extra D6 på egenskapsrull om det passar. Player facing, så inga SL-slag, utan bara svårighetsgrad att nå, mellanskillnad skada vid strid Etc.
 
Last edited:

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,380
Location
Örebro
CEF8F966-CCED-4157-9002-F535129CFE76.jpeg

Veckans rollspelsloot.

Tribal necklaces till Werewolf the Apocalypse kände jag inte till, men då elegiska langare hade inne två passade jag på att snapp upp dem.

Sedan fick jag en amerikansk leverans med två äventyr och en… instruktionsbok! Den sistnämnda var en sak jag letar efter länge och nu fick för blott $15. Ett Vampire-scenario är inte fy skam, men det är Nightmare at Hill Manor som jag är mest nyfiken på.

Sedan kom en Kickstarter-leverans också! Andreas Lundströms storslagna epos till Drakar och Demoner. Kvaliteten på den här produkten alltså… och då har jag inte börjat läsa det ens!

Slutligen hade jag det stora nöjet att träffa och språka med en vän idag och han hade med två rollspelspresenter åt mig. ❤
 

Robert Jonsson

Nothing is True. Everything is Permitted.
Joined
13 Mar 2000
Messages
5,380
Location
Örebro
IMG_1656.jpeg

Dagens rollspelsskörd för mig nästan i hamn med samlingen av Vampire: The Masquerades tre första utgåvor. Kvar är blott tre böcker (tekniskt sett fem, men två av dem är på G), och ingen av dem är särskilt svåra eller dyra att få tag i: Midnight Siege samt Cities of Darkness Volyme I och II.

Det känns lite surrealistiskt nästan och unga Robert skulle absolut trott mig om jag sa det till honom eftersom det då kändes som en ofantlig mängd böcker. Men nu står de här, redo att användas. ❤
 
Top