Smärta och förnedring [Rutland]

Tant Ragnar

Gamle usling
Joined
23 Jun 2016
Messages
2,369
Vad är det här för mystiskt dokument? Troligen ett brev från en beundrare av det ack så baktalade och missförstådda traktatet om gud och bananer!

de la Chambre studerar det mystiska dokumentet (3)
 

Badmojo

Old’s cool
Joined
21 Sep 2011
Messages
2,222
Location
Marjura
Hu, d’Usher klarade livhanken, men tappade en del grejer. Och planen med att anlita ett råskinn för duellen gick åt pipan... Nåväl, det finns bara en sak att göra, nämligen 5 Festa, śom om om det vore 1634!
 
Last edited:

obak

Hero
Joined
17 Jul 2013
Messages
1,242
Urgh, jaja, man får väl jobba fem dar, festa en och vila den sjunde...
 

Rymdhamster

ɹǝʇsɯɐɥpɯʎɹ
Joined
11 Oct 2009
Messages
12,469
Location
Ludvika
Urgh, jaja, man får väl jobba fem dar, festa en och vila den sjunde...
Eller följ med vårt lilla band ner i underjorden. Det låter som dina talanger kan komma väl till pass där nere.

Och en gratis checkup hos doktorn efteråt!
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
18,190
Docteur Plage du héron arbetar hårt och skyddar alla som blir skadade. Han till och med syr tillbaks alla en persons lemmar och får dem att fungera igen! Detta räddar L'espace De Amstér, Ludolf och L'espace De Amstér igen.

L'espace De Amstér nedstiger i fängelsehålan och är den första som upplever dess nya djup. Den är som en av de förunderliga klockorna som ibland kommer till hovet från Ankara. De Amster kan inte hjälpa att känna att han bara är en liten kugge i en maskin menad att orsaka smärta och förnedring. De Amster upptäcker att nu, bortom de första få våningarna förefaller fängelsehålan vara en gruva där tecknen är överallt att en enorm mängd människor arbetats ihjäl här. Men inga av fångarna verkar vara kvar… Ur mörkret kommer en skepnad som först verkar mänsklig men som avslöjas som något annat när den visar sig vara täckt av gröna fjäll. En fruktansvärd drakman anfall med nät, spjut och en andedräkt som bränner med eld! Obeväpnad kan inte hamstern kommer genom dess hårda hud! Hamstern lyckas fly med de skatter som fanns på vägen ner, men inte innan varelsen lyckas dra blod!

Aramis rör sig ned i mörkret och de till synes ändlösa gruvgångarna. Plötsligt börjar de bin han har med sig i en bikupa surra och flyga iväg framför, nerför en viss tunnel. Aramis följer efter och kommer till ett massivt bo av bin med mänskliga ögon, var och ett större än en man. Som tack för att han tog med bina till dem låter de honom ta med sig så mycket guld som en person kan bära.

Leon följer stanken ner av bränd galla och ödleskinn till drakmannen som anföll De Amstér. Med sitt enorma svärd hackar han ihjäl varelsen och tar resten av dess skatter.

Thobia vandrar in i en del av gruvgångarna där någon målat på väggarna med blod och avföring. Det de målat är bortom ord och Thobia hade drabbats av vansinne om han inte var en så mäktig mörk präst. Istället får han erfarenhet.

Ludolf vandrar efter Thobia, ser det målat på väggarna och blir vansinnig. Han blir sedan anfallen av en massiv varelse med ett huvud som en tjur och armar som svärd. Varelsen stoppas inte alls av hans blåsrörspilar. Den ägnar sedan långa minuter åt att slita av alla Thobias lemmar och kasta honom i en pesttoalett.

Sybot använder den fruktansvärda trollformeln Demonisk Graviditet på L'espace De Amstér. L'espace De Amstér kropp förvrids när nio månader av graviditet händer på mindre än tio minuter. Den bländande smärtan driver L'espace De Amstér till vansinne när graviditeten gör nästan samma skada på sinnet som på kroppen. Sedan gör ansträngningen av att använda trollformeln Sybot vansinnig. När ritualen är färdig har L'espace De Amstér fött fram en fruktansvärd skuggdemon. Den stjäl alla L'espace De Amstér pengar och ger sedan dem till den som använde formeln, Sybot.

Mira mördar ett barn genom att dricka allt dess blod. Mira får erfarenhet.

Waterhouse jagas av den massiva varelsen med ett huvud som en tjur och armar som svärd, obeväpnad har han inte en chans att slåss men hans magiska skor låter honom springa från monstret. Han hittar istället ett altare till en okänd gud i fängelsehålan, på altaret ligger det fruktansvärda levande svärdet och skatter som han snor.

Mir Damad de la Chambr kan inte igen lära sig trollfomeln Demonisk Graviditet. Men får erfarenhet.

d’Usher festar och får erfarenhet.

Baron von Sadist vilar. Han drömmer om en hemlig väg till en ovanligt stor skatt i Smärtan och förnedringens fängelsehåla.


Personnes d'intérêt
Sybot d'Orléans (Cybot). Poet nivå 3. Vansinnig. Äger: Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 1 värja. Trollformel: Demonisk graviditet. 1 opiumpipa. 1 magisk yxa. Magisk katt. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. 14259 dirham.

Waterhouse. Teolog nivå 3. Tandlös. Äger: Helig text. 4001 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Magiska skor. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. Det levande svärdet.

Docteur Plage du héron (Hägerstrand). Doktor nivå 3. Blind. Äger: 1 flaska morphia. Kirurgiska instrument. 3011 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 1 kristen slav. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Leon. Råskinn nivå 6. Kastrerad. Äger: 1 Svärd. 1 krukväxt. 9580 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Texten ”Ulamars lögner”. 1 pansarbrytande tvåhandsvärd. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. 1 häst.

d’Usher (Badmojo). Missbrukare nivå 3. Äger: 5 opium. 530 dirham.. Mystiskt dokument. Officiel titel. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

L'espace De Amstér (Rymdhamster). Filosof nivå 3. Äger: Trollformeln Ets ha-Da’at. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Necronomicon. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Thobia (TobiasEkwall). Mörk präst nivå 7. Äger: 3 dirham. 1 piska. Mystiskt dokument. Vackra kläder. 1 pistol. 2 kulor. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Aramis (Arrikir). Råskinn nivå 3. Äger: 1 kniv. 1 sköld. 15061 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 1 magisk ring som skyddar mot lemförlust. Trollformel: Demonisk graviditet. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Baron von Sadist (obak). Prostituerad nivå 2. Äger: 1 läkande salva. 1 katt. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. Skattkarta.

Mogette (Mogger). Skadad. Saknar en arm. Missbrukare nivå 2. Äger: 4500 dirham. 12 flaskor sprit. 1 spjut. Trollformeln Sim’bala’sim. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. Köttdräkt som skyddar mot monster.

Mir Damad de la Chambre (Tant Ragnar). Filosof nivå 7. Äger: 40 dirham. 1 pilbåge. 5 pilar. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Ludolf Willhelm von Schnoppenhauer (Vimes). Filosof nivå 1. Vansinnig. Äger: 1 blåsrör. 157 dirham. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. Officiel titel.

Mira. Slav nivå 3. Äger: Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.


8e Muharram
Vad gör du idag?

1: Utforskar Smärtan och förnedringens fängelsehåla.

2: Lismar vid hovet.

3: Studerar förbjudna texter.

4: Jobbar.

5: Festar.

6: Använder magi (ange namnet på trollformeln)

7: Vilar.

8: Utmanar en annan karaktär (ange namnet) på en duel.

9: Ger en annan karaktär (ange namnet) ett föremål (ange vilket) eller en summa pengar (ange summan).

10: Köper något från den Mystiska Handlaren för 1000 dirham.
 

Waterhouse

Bring Them Home Now
Joined
24 Jun 2023
Messages
1,857
Ett levande svärd är alldeles för mäktigt och hemst för en teolog nivå 3, det behövs en filosof av högre nivå för att bruka och förstå det.
9. Ger Tant Ragnar det levande svärdet
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,659
Location
Helsingborg
Skrattande av vansinne skrider Sybot d'Orléans till verket! Dags att skriva brev till Paris mest notoriska poeter, kanaljer och konstnärer. Att bjuda in de mest dekadenta för en natt av alla de njutningar som 10 000 dirham kan köpa!

Vin! Musik! Mat! Alla köttets tillåtna och otillåtna njutningar! En orgie! En bacchanal! En hyllning till Shaharu och Shalemu! En fest vars like aldrig skådats utanför Sultanens hov eller det dekadenta Al Andalus!

...och att hyra någon för dra Kadins ögon i andra riktningar.

Sybot d'Orléans festar (5), och festar hårt!
 

Tant Ragnar

Gamle usling
Joined
23 Jun 2016
Messages
2,369
Avfalls! Skärmmössor och påfåglars avföda! Den förbannade texten var bara hokus pokus, och därtill hokus pokus jag redan känner till!

De la Chambre greppar det levande svärdet, doppar spetsen i bläck och skriver på sin nästa avhandling: ”Lika som bär: hur jordgubbarnas saft öppnar nya fönster till njutning, och bevisar att den lägste tiggare är värd lika mycket som en sultan.”

(dvs arbetar, 4)
 

Badmojo

Old’s cool
Joined
21 Sep 2011
Messages
2,222
Location
Marjura
d’Usher vaknar återigen med en hemskhet i sitt bröst. Oklart var han hamnat denna gång i ruset och bakruset. Opium is one hell of a drug…
Tankarna surrar som druckna bin i skalleboet. Ont om tillgångar också, efter den misslyckade lejningen av Leon till duellen, även om Leon snöpte den dumma Syboten efteråt. Dags att lisma vid hovet igen, 2, och sondera läget samt sköta jobbet lite grand. Kanske kan man vinna någon ynnest med trollformlerna man snappat upp?
 

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
6,858
Leon köper hallucinogena och psykoaktiva droger för 8000 dirham och delar ut dem bland pundarna och de brutna och trasiga existenserna på hans gata. Sedan låser han in sig på sin lägenhet, vattnar sin krukväxt och tittar andlöst på den tilltagande anarkin och drogkaoset och blodbadet på gatan nedanför. Ja, gott folk, det är fest (5).
 

Arrikir

Venator
Joined
14 Jan 2019
Messages
693
Location
Uppsala
Aramis handlar saker från Den mystiske Handlaren. Hoppas på något bra inför en expedition till underjorden i dagarna. Alternativ 10
 

Hägerstrand

Tror fortfarande på 7WA
Joined
2 Dec 2022
Messages
1,307
Eftersom jag ska duellera imorgon (och inser att jag själv saknar vapen, bortsett från de här kirurgiska instrumenten) måste jag mjuka upp min motståndare. Jag använder magi - Malign Capreolus transfiguration på Thobia.

Jag beordrar även min slav Mira att använda magi. Hon kastar Den Svarta Harens Orgie på Thobia.
 

obak

Hero
Joined
17 Jul 2013
Messages
1,242
Skulle nån ned i hålan?
Annars lismar jag väl vid hovet.
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
18,190
Waterhouse försöker ge ett förbannat föremål till Mir Damad de la Chambre men den mörka magin tillåter inte det. Det levande svärdet tvingar Waterhouse att anfalla de la Chambre, men filosofen lyckas fly.

L'espace De Amstér lär sig trollformeln Demonisk Graviditet.

Sybot d'Orléans festar upp 14000 dirham och får erfarenhet. Hans vansinne passerar. Sybot är maxnivå poet och får en ny klass.

Mir Damad de la Chambre hyrs in för att skriva en 666e del av en trollformel som Sultanen ska rituellt använda vid slutet av veckan. Hovet vägrar sedan betala och förnekar att hela saken ägt rum

En adelsdam tycker att d’Usher slickar så mycket röv att hon ger honom en gyllene rövskrapa att använda i munnen. Men skämtet är på henne, den kan man sälja för pengar!

Leon festar upp 8000 dirham och får erfarenhet. Leon är maxnivå råskinn och får en ny klass.

Aramis köper en pagansk guds bälte som ger övermänsklig styrka.

Docteur Plage du héron använder den fruktansvärda magin Malign Capreolus transfiguration på Thobia. Thobia vrålar i smärta när hans kropp bryts och förvrids. Hans skin förvandlas till en puppa i vilken hans kött förändras. När han kommer ut är han förvandlad till en vidrig skinlös sak, hälften rådjur och hälften man. Han är tre meter hög och gjord för brutalt våld men har inte förlorat sin intelligens. Alla hans skador är läkta och förlorade kroppsdelar är regenererade. Han får en ny klass.

Mira använder ritualen Den Svarta Harens Orgie. Alla de andra spelarkaraktärerna kommer till henne och hon utdelar smärta eller njutning till dem tills ingen orkar stå upp. Alla Miras skador och negativa effekter fördelas slumpvis till andra karaktärer. Detta drabbar Sybot som blir en vampyr.

Mogette använder ritualen Den Svarta Harens Orgie. Alla de andra spelarkaraktärerna kommer till henne och hon utdelar smärta eller njutning till dem tills ingen orkar stå upp. Alla Mogettes skador och negativa effekter fördelas slumpvis till andra karaktärer. Detta drabbar Waterhouse som förlorar en arm och Leon som blir skadad.

Ludolf Willhelm von Schnoppenhauer studerar i sitt vansinne stjärnorna. Han får en ny klass och erfarenhet.

Baron von Sadist lismar vid hovet och belönas med en flaska dyr parfym av en sminkmakare som han låtsas luktar så gott att han kan kontrollera sinnen.


Personnes d'intérêt
Sybot d'Orléans (Cybot). Ulama nivå 10. Vampyr. Äger: Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 1 värja. Trollformel: Demonisk graviditet. 1 opiumpipa. 1 magisk yxa. Magisk katt. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. 259 dirham.

Waterhouse. Teolog nivå 3. Tandlös. Saknar en arm. Äger: Helig text. 4001 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Magiska skor. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. Det levande svärdet.

Docteur Plage du héron (Hägerstrand). Doktor nivå 3. Blind. Äger: 1 flaska morphia. Kirurgiska instrument. 3011 dirham. Mystiskt dokument. 1 kristen slav. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Leon. Fāris nivå 10. Kastrerad. Skadad. Äger: 1 Svärd. 1 krukväxt. 1580 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Texten ”Ulamars lögner”. 1 pansarbrytande tvåhandsvärd. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. 1 häst.

d’Usher (Badmojo). Missbrukare nivå 3. Äger: 5 opium. 730 dirham.. Mystiskt dokument. Officiel titel. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

L'espace De Amstér (Rymdhamster). Filosof nivå 3. Äger: Trollformeln Ets ha-Da’at. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Necronomicon. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Thobia (TobiasEkwall). Styggelse 7. Äger: 3 dirham. 1 piska. Mystiskt dokument. Vackra kläder. 1 pistol. 2 kulor. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Aramis (Arrikir). Råskinn nivå 3. Äger: 1 kniv. 1 sköld. 14061 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 1 magisk ring som skyddar mot lemförlust. Trollformel: Demonisk graviditet. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. Tors bälte.

Baron von Sadist (obak). Prostituerad nivå 2. Äger: 1 läkande salva. 1 katt. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. Skattkarta. Dyr parfym.

Mogette (Mogger). Missbrukare nivå 2. Äger: 4500 dirham. 12 flaskor sprit. 1 spjut. Trollformeln Sim’bala’sim. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Köttdräkt som skyddar mot monster.

Mir Damad de la Chambre (Tant Ragnar). Filosof nivå 7. Äger: 40 dirham. 1 pilbåge. 5 pilar. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie.

Ludolf Willhelm von Schnoppenhauer (Vimes). Astronom nivå 3. Vansinnig. Äger: 1 blåsrör. 157 dirham. Trollformel: Den Svarta Harens Orgie. Officiel titel.

Mira. Slav nivå 3. Äger:


9e Muharram
Vad gör du idag?

1: Utforskar Smärtan och förnedringens fängelsehåla.

2: Lismar vid hovet.

3: Studerar förbjudna texter.

4: Jobbar.

5: Festar.

6: Använder magi (ange namnet på trollformeln)

7: Vilar.

8: Utmanar en annan karaktär (ange namnet) på en duel.

9: Ger en annan karaktär (ange namnet) ett föremål (ange vilket) eller en summa pengar (ange summan).

10: Köper något från den Mystiska Handlaren för 1000 dirham.
 
Top