Varulv [Utkante 2] - R1

Sysp

NNO
Joined
11 Apr 2017
Messages
596
Det är dumt att hänga drakar. Samtidigt så orkar jag inte försöka förstå hur det ska vända från WH nu. Jag är också lite lätt lack på det hela, ain’t gonna lie. Även om jag tycker att WH har spelat enligt regelverket (bekräftat av Vimes) så kan man ju fortfarande ogilla hur spelet artade sig.
 

Sysp

NNO
Joined
11 Apr 2017
Messages
596
Jag läser ikapp nu. Är på sidan 2 så kommer inte hinna klart innan deadline så klart. Jag förstår om jag ryker men lovar uppryckning och deltagande i r2 om jag får leva!
Du fyllde just min bingobricka! ❤ Välkommen in i spelet!
 

Sysp

NNO
Joined
11 Apr 2017
Messages
596
Nu har jag inte mycket att jämföra med men nog måste vi närma oss årets kaosigaste runda nu?
 

Anthrox

Tunnelseende bybo av oanade proportioner.
Joined
8 Jun 2017
Messages
4,057
Mjahopp här hade det hänt grejer ja.
Oavsett om den där bilden är photoshoppad eller inte så vet jag inte om jag accepterar den, det går emot hela principen med varulvsspel att göra så. Jag kan tänka mig att rösta ut WH bara på den grunden, hur grön han än är.
Antar att vi inte kommer få ett motclaim på draken, eller hinner få ett för den delen. Och det här blev totalt kaos av det.

Jag är fortfarande orolig att någon av Sysp eller Häger är ulvar, men jag orkar inte riktigt dra i de trådarna en halvtimme innan rundan avslutas. Jag kan flytta mig till värdshuset för att bli siad om vi landar i att återgå till ursprungsplanen. Annars tänker jag att rösta ut Impe är väl as good a play as any.

Röst: @Impetigo
 

Waterhouse

Bring Them Home Now
Joined
24 Jun 2023
Messages
1,857
Ok, ni ska rösta ut mig trots bevis på att jag är grön. Att tråden blir dålig med nästan 60% scum som saboterar är förståeligt, men det här var en ny nivå av idioti.

Känner nästan inte för att hjälpa byn ngt för vi förtjänar inte att vinna, men här är en lista på röda och gröna spelare till nästa runda (om någon kommer ihåg att gå tillbaka tilll R1 då, tveksamt).

RÖDA
Sidd (claimar drake)
Brynolf (uppenbart med hans bortviftande av printscreen)
Hägerstrand (aldrig sett honom spela så dåligt som bybo)

ORANGE
Anthrox
Sysp
StradLestad
Mr.J
Fjodor

GRÖNA
Basse
Impetigo (inte ett dåligt inlägg!)
 

Anthrox

Tunnelseende bybo av oanade proportioner.
Joined
8 Jun 2017
Messages
4,057
Jag trodde du redan var på väg dit? Varför ändrade du dig?

Utkante2 - Den totala förvirringen
Nej, det ändrades ju till att S/H båda skulle vara kvar hos Basse och bli siade, och då finns det ju ingen anledning för mig att flytta dit.
 
Top