Varulv Paradise Ulvtell - Kärleksnästet (Runda 1)

Impetigo

Ärkebiskop
Joined
1 Aug 2013
Messages
2,111
Det beror väldigt mycket på om vilka förmågor vi i byn har också. Klart det går att rösta in dig nu men byn "tjänar" mest på att du kommer in rent statistiskt då 2 x 0.25 + 2 x 0.25 + 2 x 0.25 + 2 x 0.25 är bättre än att Vimes riskerar att missa helt att väkta en bybo i 3 rundor?
Vi kanske pratar förbi varandra för jag hänger inte riktigt med i dina siffror.

Jag tycker att det bästa är att jag kommer till sviten för då har vi konstant 25%-sköld plus ett fritt väktande plus antaglugen två låsta väktanden att dela på sex bybor. Det är mäktigt.

Om jag inte är i sviten utan Vimes väktar mig har vi 25%-skölden och tre låsta väktanden varav ett är öppet (det på mig).

Hade jag varit ulv hade jag föredragit scenario 2.
 

Impetigo

Ärkebiskop
Joined
1 Aug 2013
Messages
2,111
Nästa runda föreslår jag att endast @fjodorsenuba får svara på tävlingsfrågorna

OM det inte visar sig att WH är röd förstås, det uppdagas ju i startinlägget r2 så om han redovisas som röd får vi förstås försöka hinna före Fjodor.

Alla som lämnar in tävlingsbidrag innan Fjodor om WH redovisas som grön kommer stå som ulvar i min bok!
 

Impetigo

Ärkebiskop
Joined
1 Aug 2013
Messages
2,111
Hur vet du det? Tror du tre ulvar är helt orimligt? Eller är du en av dem själv?
Jag har räknat tre ulvar som orimligt. Kanske har jag fel. Tror inte det men har inte funderat jättenoga.
 

Hägerstrand

Tror fortfarande på 7WA
Joined
2 Dec 2022
Messages
1,308
Vimes är grönast på planen efter mig men jag är inte säker på att jag håller honom för så grön att jag är beredd att ge bort alla sianden till honom. Det är mycket dåligt bybospel att välja white knight i sviten,
Ja, det mest grönande med att @Vimes outar hemlighet #10 är ju att den outningen gör att man blir utröstad även om man är bybo - det slipper Vimes eftersom han är i sviten. Om det kommer två nattmord en runda så är han bekräftad bybo, men fram till dess ser jag honom inte som grön.

Sen gillar jag inte att han inte förtydligat om han själv valde hemligheten.
Jag fick för mig att han hade fått den slumpad, men när jag går tillbaka och kollar så ser det verkligen ut som att han valt den.
Att @Vimes deklamerar att han inte ska skriva i tråden för att gömma sitt väktande är ju också lite suspekt. Det kan precis lika gärna förklaras med att Vimes inte vill att vi ska kunna hitta något i hans gamla poster när vi börjar tvivla på honom för att inget andra nattmord kommer in.
 

Waterhouse

Bring Them Home Now
Joined
24 Jun 2023
Messages
1,857
Att @Vimes deklamerar att han inte ska skriva i tråden för att gömma sitt väktande är ju också lite suspekt
Han kommer få höns i present när han fyllerbi augusti, så förhoppningsvis bygger han på hönshuset. Inte ok enligt länsstyrelsen att ha höns tillsammans med mudis i bostaden
 

Big Mama

Hur länge kan man kalla sig ny
Joined
9 Jun 2024
Messages
121
Hallå snyggingar, här har ni mej. Jag förstår att ni saknat mig. 😉

För det första grämer det mig att jag slösade på mina dyrbara inlägg i början. Anledningen var att jag tänkte att det var för svårt att hålla mig till fem inlägg och istället tänkte skita i det och bara ”gassa i solen...” osv. Men sedan ångrade jag mig och vill nu använda min förmåga för byns bästa. Kom också på att jag kan outa den och därmed förklara varför jag framåt skriver sällan. Behöver nu er hjälp: vem vill vi kärlekskranka välja? Jag har redan pm:at ett namn till SL men kan säkert ändra.

Upprepar: jag har inte själv valt min hemlighet (inte så hemlig längre) utan önskade en annan, nämnligen #6. Eftersom jag nu blottat min förmåga behöver jag bli räddad kvar i sviten så byn tillsammans kan fortsatt dra nytta av den.

Röst: @Basenanji

Anledningen är en samlad analys av dina inlägg. Samt att jag är rädd för dig. Du försöker få ut mig och jag blir förvånad om du inte försöker mörda mig inatt. Men jag kommer kämpa. Din medhjälpare är troligtvis Fjodor. Ni två backar upp varandra hela tiden.

Sviten: @Brynolf
Jag har förtroende för dig och dina argument så jag ser gärna att du skyddas.
 

Waterhouse

Bring Them Home Now
Joined
24 Jun 2023
Messages
1,857
Lite fascinerad av fjodors val att "sia" en bybo röd, inte direkt vanliga movet. Försöker fatta om det säger något om hans medulv.
 

Basenanji

Postd20modernist
Joined
4 Nov 2002
Messages
9,200
Visst, vi kan inte helt utesluta att Fjodor är ulv. Men nu blir det nästan tragikomiskt att fördöka leda i bevis stt en ulv-Fjodor ”siar” bybon Waterhouse röd.
 

Waterhouse

Bring Them Home Now
Joined
24 Jun 2023
Messages
1,857
Jag förlåter alla bybor som röstar på mig iaf, men vi vinner som lag. 1. SVITEN SVITEN SVITEN! Tänk på vilka ni röstar dit. 2. Ulvarna har en game plan, fjodors lögn nu är inte standardulvspel, de har en plan. Vem är hans medulv?
 

Hägerstrand

Tror fortfarande på 7WA
Joined
2 Dec 2022
Messages
1,308
Så nöjd med mig själv just nu att jag flyttade rösten innan siandet!

Snyggt, @fjodorsenuba !

Får detta resten av lag ”Impe är alltid röd” att vilja ompröva sina tankar? @Hägerstrand @Octagonal
Jag har omprövat det sen det här inlägget? Efter det gick jag tillbaka till mina huvudsakliga spår på @Waterhouse hemlighetsanvändning och varför @Big Mama inte alls beter sig som att hen har en postbegränsning.

Du har ju rätt. Chansen att alla 5 nattmord ska få verkan om Impe sitter i sviten är ~24%. Chansen att 3 nattmord ska få verkan om Impe sitter i sviten är 42%. (Dvs det scenario ulvarna i så fall planerat för om de inte visste att de har två nattmord per runda). Det är jävla dumt. Och det är jävla dumt att ta #4 som ulv.

Om det inte var Impe som sa det och om planen inte luktade vampyrmaskerad så hade jag säkert varit mindre kritisk.

Jag tänker rösta på den jag ser som mest grön till sviten, och det är inte Impe just nu.
Planen att du är grön och ska in i sviten känns lite för nära vampyrmaskeraden för att jag ska vara okritisk till den, men jag har inte haft dig som "rödast på banan" eller fortsatt driva det spåret sen dess.
 
Top