Smärta och förnedring [Rutland]

Arrikir

Venator
Joined
14 Jan 2019
Messages
693
Location
Uppsala
Vad är pengar om inte för att spenderas? Kanske ett magiskt vapen eller likande finns att hitta? Köper av handlaren 10
 

Rymdhamster

ɹǝʇsɯɐɥpɯʎɹ
Joined
11 Oct 2009
Messages
12,469
Location
Ludvika
I morgon är jag beredd att promenera över till den gode doktorn med ett välfyllt kuvert för att säkerställa att de dagen därefter står i standby med bandage och hamstrar, när jag beger mig ner i de lockande katakomberna ännu en gång tillsammans med vem som än är villig att följa mig.

(Om nån annan är villig att muta den goda prästen till att att ta hand om vårt mentala välmående på samma sätt så har vi förhoppningsvis goda förutsättningar att återvända i gott skick. Eller om flera personer putsar in några hundra dirham var till prästen.).

Notera att dagens handling redan är ägnad åt handling, och att nedfärden alltså sker i övermorgon!
 
Last edited:

TobiasEkwall

Swordsman
Joined
26 Aug 2007
Messages
698
I morgon är jag beredd att promenera över till den gode doktorn med ett välfyllt kuvert för att säkerställa att de dagen därefter står i standby med bandage och hamstrar, när jag beger mig ner i de lockande katakomberna ännu en gång tillsammans med vem som än är villig att följa mig.

(Om nån annan är villig att muta den goda prästen till att att ta hand om vårt mentala välmående på samma sätt så har vi förhoppningsvis goda förutsättningar att återvända i gott skick. Eller om flera personer putsar in några hundra dirham var till prästen.).

Notera att dagens handling redan är ägnad åt handling, och att nedfärden alltså sker i övermorgon!
Jag är absolut mutbar, jag är inte emot att hjälpa till, bara att göra det gratis
 

TobiasEkwall

Swordsman
Joined
26 Aug 2007
Messages
698
Ah, det är så du ser på att av misstag göra gott för andra. Inga problem eftersom d’Usher, Mogette och Leon har precis samma typ av imaginära skulder till mig. Du får en lapp här där jag skrivit ”ett stycke påhittad fantasiskuld från Leon” som du kan kräva in vid behov, så har jag ändå en kvar där och vi är kvitt.

… och apropå det:



Om du vill att jag ska jobba för att du ska komma helskinnad därifrån är priset alltså inte längre påhittade fantasiskulder, utan 1500 dirham.
Åh min herre jag är kränkt!

...kanske måste bli duell av saken!

När jag återberättar historien om min vi dt har jag inte tänkt nämna att du är blind
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
18,190
L'espace De Amstér köper den förbjudna texten Necronomicon.

Mir Damad de la Chambre skriver igen en avhandling som tolkas som att den försöker motbevisa Guds existens. Men det är gamla nyheter och ingen bryr sig. Överväldigad av att ingen bryr sig skyddas de la Chambre bara från självskadebeteenden av sin lustiga hatt.

Mogette använder den fruktansvärda trollformeln Demonisk Graviditet på sig själv. Mogettes kropp förvrids när nio månader av graviditet händer på mindre än tio minuter. Den bländande smärtan driver Mogette till vansinne när graviditeten gör nästan samma skada på sinnet som på kroppen. Sedan gör ansträngningen av att använda trollformeln Mogett mer än vansinnig. När ritualen är färdig har Mogette fött fram en fruktansvärd skuggdemon. Den stjäl alla Mogettes pengar… Men ger sedan dem till den som använde formeln, Mogette själv.

Sybot d'Orléans lär sig trollformeln ”Demonisk graviditet”.

Leon köper ett pansarbrytande tvåhandsvärd. Det är för grovt och enormt för att egentligen kallas för svärd. Det är mer som en rå hög stål. Stort nog att dräpa en drake.

Baron von Sadist tjänar 100 dirham.

Thobia lär sig trollformeln ”Demonisk graviditet”.

Docteur Plage du héron lyckas bota Grefvinnan Báthorys astma (genom att säga till henne att sluta andas kvicksilverångor). Som tack skänker hon doktorn en kristen slav från sitt hemland i östra Europa.

Aramis köper en magisk ring som hindrar förluster av lemmar.

Waterhouse går ner i Smärtan och förnedringens fängelsehåla, ner i ett mörker så rent att det kväver ljus, utrotar liv och släcker hopp. Typen av mörker som svärtar ner själar och förstör resten av en persons liv. Där får Waterhouse stryk av en psykopatisk svampperson beväpnad med en tjock gren. Waterhouse får alla sina tänder utslagna innan han lyckas mörda svamppersonen. Waterhouse hittar en skatt och en magisk ört som läker hans tidigare skada.

d’Usher köper en fruktansvärd katt med ett mänskligt ansikte som viskar mörka hemligheter och skyddar mot ond magi.


Personnes d'intérêt
Sybot d'Orléans (Cybot). Poet nivå 2. Äger: Mystiskt dokument. 1000 dirham. 1 häst. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 1 värja. Trollformel: Demonisk graviditet.

Waterhouse. Teolog nivå 3. Tandlös. Äger: Helig text. 2001 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration.

Docteur Plage du héron (Hägerstrand). Doktor nivå 3. Blind. Äger: 1 flaska morphia. Kirurgiska instrument. 11 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 1 kristen slav.

Leon. Råskinn nivå 4. Äger: 1 Svärd. 1 krukväxt. 1580 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Texten ”Ulamars lögner”. 1 pansarbrytande tvåhandsvärd.

d’Usher (Badmojo). Missbrukare nivå 2. Äger: 5 opium. 1 opiumpipa. 2030 dirham. 1 magisk yxa. Mystiskt dokument. Officiel titel. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet. Magisk katt.

L'espace De Amstér (Rymdhamster). Filosof nivå 2. Äger: Trollformeln Ets ha-Da’at. 13759 dirham. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Necronomicon.

Thobia (TobiasEkwall). Mörk präst nivå 5. Äger: 3 dirham. 1 piska. Mystiskt dokument. Vackra kläder. 1 pistol. 2 kulor. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet.

Aramis (Arrikir). Råskinn nivå 3. Äger: 1 kniv. 1 sköld. 61 dirham. Mystiskt dokument. 1 Bikupa. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 1 magisk ring som skyddar mot lemförlust.

Baron von Sadist (obak). Prostituerad nivå 2. Äger: 1 läkande salva. 1 katt. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. 100 dirham.

Mogette (Mogger). Skadad. Vansinnig. Galen. Missbrukare nivå 1. Äger: 1000 dirham. 12 flaskor sprit. 1 spjut. Trollformeln Sim’bala’sim. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration.

Mir Damad de la Chambre (Tant Ragnar). Filosof nivå 2. Äger: 40 dirham. 1 pilbåge. 5 pilar. Mystiskt dokument. Trollformel: Malign Capreolus transfiguration. Trollformel: Demonisk graviditet.

Mira. Slav nivå 1. Äger:


6e Muharram
Vad gör du idag?

1: Utforskar Smärtan och förnedringens fängelsehåla.

2: Lismar vid hovet.

3: Studerar förbjudna texter.

4: Jobbar.

5: Festar.

6: Använder magi (ange namnet på trollformeln)

7: Vilar.

8: Utmanar en annan karaktär (ange namnet) på en duel.

9: Ger en annan karaktär (ange namnet) ett föremål (ange vilket) eller en summa pengar (ange summan).

10: Köper något från den Mystiska Handlaren för 1000 dirham.
 
Last edited:

Rymdhamster

ɹǝʇsɯɐɥpɯʎɹ
Joined
11 Oct 2009
Messages
12,469
Location
Ludvika
L'espace De Amstér promenerar iväg till Docteur Plage du Hérons praktik och lämnar ett kuvert i dennes brevlåda.

Kuveret innehåller 2500 Dihram, samt ett ihopvikt brev som lyder:

Käre Docteur Plage du Héron,

Jag önskar säkerställa att eder ärorika praktik håller öppet för patiener under morgondagen, då jag ämnar en liten expedition som för med sig vissa risker för sår och skador. För detta ändamål har jag inkluderat 1500 dirham för att säkerställa riklig tillgång till medicinska förnödenheter så som iglar, bandage, tinkturer, och (om jag förståt eder föredragna metod rätt), hamstrar.

Jag har även hört om er olyckliga och oförklarliga missöde som tycks ha drabbat er syn. Det tycks mig ha varit ett av dessa ödets nycker som inträffar då och då, hur beklagligt det än må vara. Det är så klart viktigt att komma ihåg att ingen på något sätt kan hållas ansvarig för sådana oförklarliga och helt slumpmässiga märkligheter, och istället försöka acceptera sin nya situation och gå vidare. Men för att hjälpa till med detta har jag organiserat en liten insamling till stöd, och bifogar även de 1000 dirham denna insamling resulterat i.

Jag inser att det måhända är en aning obetänkt att skicka ett skrivet brev till någon som förlorat sin syn, men jag förlitar mig på ni har ett flertal assistenter som kan hjälpa er att läsa upp brevet. Exempelvis den som hjälpte er att måla er förnämliga skyllt.

Men alla önskningar om eder välgång, och framtida lycka.

Monsieur L'espace De Amstér, philosophe extraordinaire

9: L'espace De Amstér ger Docteur Plage du Héron 2500 dirham
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,659
Location
Helsingborg
Monsieur d'Usher. En mindre begåvad person (en pultron, en bricon, en person från en illojal och ond blodslinje) hade kanske sagt att jag utmanar dig utan anledning. Men du har förolämpat mig. Ditt ansikte är en förolämpning. Dina vanor är en förolämpning. Att en så låg person som du äget en katt av sådant mystiskt ursprung är en förolämpning mot varje person av geni och kultur. Jag utmanar dig på duell. Möt mig vid Boulogne skogen eller var för evigt känd som en ärolös fegis.

(8) Sybot d'Orléans utmanar d'Usher på duell!
 

Hägerstrand

Tror fortfarande på 7WA
Joined
2 Dec 2022
Messages
1,307
Jag dikterar för min slav ett brev till L’espace De Amstér @Rymdhamster där jag försäkrar att min klinik kommer vara öppen och verksam under morgondagen, den 7e Muharram. Mitt tillfälliga problem med ögonen är bara en revolutionerande medicinsk upptäckt från att vara helt och fullt återställt, men den generösa donationen till den vetenskapliga forskningen kommer säkerligen innebära att ovan nämnda upptäckt ligger dagar, snarare än veckor, i framtiden.

Jag skickar även ett brev till Thobia @TobiasEkwall , att ryktet nått mig att jag skymfat hans heder. Jag hoppas självklart att han ska känna förnedringens njutning av den skymfen, men om han vill återgälda mig samma skälvande förnedring genom att penetrera mitt blinda personage i en duell är jag mer än villig. Jag föreslår i så fall att vi duellerar den 9e Muharram, då jag är något upptagen innan dess.

Efter det känner jag att jag måste återhämta mig så jag är i form till morgondagen, så jag kryper in i en bur och lägger mig under ett myller av hamstrar som kopulerar och uträttar sina behov över min kropp medans jag fridfullt somnar sugande på en tumme och vilar
 

Hägerstrand

Tror fortfarande på 7WA
Joined
2 Dec 2022
Messages
1,307
(Och eftersom slaven Mira står med i rollpersonlistan så testar jag vad som händer om jag skriver att)

Mira jobbar medans hennes herre fridfullt sover i buren.
 

Badmojo

Old’s cool
Joined
21 Sep 2011
Messages
2,222
Location
Marjura
Mon Dieu! Utmanad på duell!? Moi, d’Usher? ‘He is a lover, not a fighter. But he is also a fighter, so don’t get any ideas…
Men min bräckliga konstitution och mina franska nerver…Bäst att höra om råskinnet Leon @Leon kan ta min plats/slåss för mitt förr så goda namn mot, säg 1000 dirra, i ersättning.
d’Usher ger Leon 1000 d i ersättning (9) för att näpsa Sybot d'Orléans som fräckar sig i Boulongerskogen. Går inte det, så stärker jag mig med ngn drog och lär Sybot en läxa själv, med min magiska yxa. För säkerhets skull droppar jag ner en rejäl dos opium (laxerande effekt) i motpartens drickvatten innan…
 
Last edited:

Arrikir

Venator
Joined
14 Jan 2019
Messages
693
Location
Uppsala
Aramis hittar det mystiska dokumentet i sin ficka som halft hade glömt efter sin nedgång i mörkrets rike. Han spenderar dagen med att försöka läsa och förstå vad tusan det är han fått instucket under dörren för någon natt sedan. Antar det räknas som 3 studera förbjudna texter?
 

Tant Ragnar

Gamle usling
Joined
23 Jun 2016
Messages
2,369
Ve och fasa! Ingen smärta och förnedring kan väl vara större än omvärldens likgiltighet!

de la Chambre ger sig ner i mörkret för att finna ljuset (1).
 

Vimes

Spenderar tid på Casino Svensk
Joined
15 Jun 2000
Messages
11,818
Den livströtte och luggslitne filosofen Ludolf Willhelm von Schnoppenhauer anländer till sultanens hov likt en såsfläck på skjortkråset i syfte att gratisäta några veckor för att sedan dra vidare. Vad kan gå fel?

Jag börjar med att lisma som sig bör.
 
Top